Tjänster och priser


PRIVATKONSULTATION, Medial vägledning/coachning


Jag sitter då endast med en och en klient. Åldersgräns är 18 år fyllda.

På plats bestämmer du om du vill ha vägledning i ditt liv eller om du vill ha en seans, alltså kontakt med nära och kära från andra sidan. Många väljer att få en liten del av båda. Det går aldrig att välja vem som dyker upp under en sådan privat seans.

Är du ny som kund hos mig så kommer jag att berätta lite om din barndom först, och öven om hur du lever idag. Därefter går jag vidare och kikar på din framtid om du vill. Samtalen blir ofta som en medial cochning där du kan få vägledning om du är på rätt väg. 

Jag siar inte om sjukdomar och död!

Och i sista ändan, är framtiden något som ligger hos dig och vilka val du gör själv.

Jag har självklart tystnadsplikt.


15 min 300 kr - Telefon, sms eller chatt via messenger. Dessa tider betalas direkt vid bokningen då de kan läggas ut med kort varsel. Du  meddelar om du hellre vill föra en sms-konversation eller chatt. I annat fall ringer jag upp dig vid bokad tid.


30 min, 600 kr - Telefonkonsulation.

Jag har arbetat med telefonkonsulationer under flera år, men i dagens samhälle har psykisk ohälsa blivit mer och mer märkbart.

Detta har gjort att jag har dragit ned på tillgängliga tider för dessa konsulationerna. Jag ser helst att jag får träffa er kunder och sitta med er och konsultera istället.

Ni som ändå  vill ha telefonkonsultation får gärna sända mig ett sms om ni inte hittar en ledig tid som passar er.

Som en bekräftelse för er bokade tid om ni bokar genom "Bokadirekt" , så betalas sittningen ett dygn innan din bokade tid

till swish nr: 0706 45 88 54.

Jag ringer upp dig på numret du angett vid bokningen om du har betalat din sittning.45 min, 800 kr. På plats och betalning sker också på plats. 


1 timma, 1000 kr. Vill du ha en timmas vägledning istället så skickar du ett meddelande till mig. Betalas på plats, kontant eller swish.


Seans


En seans innebär att jag som medium, eller någon annan som ibland kommer och besöker oss för att arbeta medialt, förmedlar budskap från andevärlden. En miniseans hos oss innebär max antal deltagare är 7 plus ett medium. Vid en storseans kan antalet vara betydligt fler.

Antal deltagare står vid varje tillfälle i programmet. 

Anmälan krävs alltid och är bindande, men din plats kan överlåtas vid förhinder. Om du ej dyker upp till bokat tillfälle så debiteras du hela summan.

Vid miniseanser är kostnaden 350 kr per person, vid större seanser står priset vid varje evenemang. 

Regression - Tidigare liv


Att göra en regression kan vara av olika anledningar, dels för att det är intressant att förstå varför man dras till vissa platser eller människor. Du kan känna igen platser som du aldrig tidigare besökt eller känna en stark dragning till någon som du inte riktigt kan förstå. Men en regression kan också göras för att lösgöra blockeringar som håller oss tillbaka. 


Ibland fastnar vi i livet av olika anledningar och har svårt att komma vidare. Något ligger inom oss och håller oss tillbaka, en rädsla eller annan form av blockering.

Genom TLT- Tidigare liv terapi finns det möjlighet att släppa på dessa blockeringar. Det kan vara från barndomen, eller från ett eller flera liv vi levt sedan tidigare. 

Genom att vara djupt avslappnad, fullständigt medveten om vad som händer, leder jag dig tillbaka och hjälper dig att släppa på dessa blockeringar och mönster. 


Första träffen samtalar vi en liten stund innan och går igenom varför du sökt dig till mig och varför du vill göra regression.

Beräknad tid ca 90-120 min. 

1300 kr


Bergsmeditation (BM)

Bergsmeditationen fungerar som ett verktyg för din personliga utveckling, för att komma i kontakt med sitt inre och uppnå en bättre nivå av självkännedom. Många av deltagarna upplever att de har utvecklats enormt och vågar ta för sig mer i livet och vågar stå för vad de själva tycker och tänker. 

Har du svårt att finna "vad du vill bli när du blir stor", eller vad du vill uppnå med ditt liv för att må bra, är bra exempel på vad BM kan göra för dig.

Vid psykisk ohälsa hänvisar jag till sjukvården/psykoterapeut istället.

Bergsmeditationen kan användas på två olika sätt, dels för medialt arbete men just dessa träffar är för er egen personliga utveckling.


Meditationsträffarna kommer att göra att du långsamt kommer i nämre kontakt med dig själv, hittar din identitet, den du föddes till, inte den du har gjort om dig till för att anpassas till alla andra. Du kan komma att hitta ditt syfte, en styrka som vi alla har fast som vi inte alltid klarar av att plocka fram.

Flera tidigare deltagare upplever att "Någonting har hänt, jag vågar säga ifrån, jag vågar vara den jag är".


Denna kurs blir som en kodknäckare för att frigöra dig själv från gamla tankesätt och attityder som påverkar din livskvalité. 


Under kursens gång samtalar vi aldrig om våra privatliv, detta för att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen och för att du ska kunna slappna av och vara dig själv för en stund. 


Metoden är utvecklad av Terry Evans och jag är efter godkänd 2-årig utbildning diplomerad till att utföra denna form av meditation med klienter. Meditationen har utforskats under forskning i Kina. 


Vi är endast 6-7 deltagare i dessa grupper och din investering är 1800 kronor. Kursen hålls också på söndagar till en kostnad av 1990 kronor. 

Varje träff beräknas att hålla på ca 2 timmar, men första och sista tillfället kan komma att ta ytterligare 30 min. 


Du anmäler dig för första tillfället och blir då automatiskt bokad till resterande 5 ggr, samma veckodag. Du betalar en anmälningsavgift på 500 kronor som ej betalas tillbaka vid ånger och resterande summa 3 dagar innan kursstart. Jag kontaktar dig för fakturaadress och betalningsuppgifter vid anmälan.

Du väljer själv hur många omgångar du vill vara med på, men varje gruppstart innebär 6 tillfällen. Kanske känner du dig nöjd med en kursperiod och inte vill gå fler, eller så känner du vilken stark betydelse meditationen kommer att ha för dig och du kan då anmäla dig till flera omgångar. Spelar ingen roll om du är nybörjare eller van mediterare.

Din investering är 1900 kr för alla 6 tillfällen.


Regressions meditation i grupp,

Tidigare-liv-upplevelse


Jag guidar er genom enkla instruktioner så ni kommer ner i en djup avslappning. Genom detta kan ni återuppleva händelser som ligger bevarade i ert cellminne. Ni kan också uppleva händelser som skett som idag håller er tillbaka i nuvarande liv och som hindrar er från att leva fullt ut.

Genom dagens teknik kan vi också ta reda på genom olika sökmotorer efter var dessa platser ligger som vi befunnit oss på, kanske kan vi hitta våra namn, adresser, födelseår mm.


Dessa meditationer är inte klassade som någon terapeutisk behandling, utan utförs endast för ert eget intresse och nyfikenhet.

Om du är intresserad av att sedan gå vidare i ett terapeutiskt syfte så bokar vi en tid för dig till en privat session.


Anmälan är bindande men kan överlåtas vid förhinder. Ni betalar på plats, kontant eller swish.  300 kr, inkl fika

Yoga

Barn- Yin- och Restorative (återhämtning) YOGA


Yogan är något som har kommit att ligga mig varmt om hjärtat då jag har sett vilka effekter på våra kroppar och vårt sinne denna form av rörelseträning  har. Samma som tidigare så arbetar jag med människor som kommer

till mig för att må bättre! Du kommer som du är! Mysbrallor, raggsockar

och håret på svaj! Alla är här för att må bättre eller för att behålla sin hälsa!


Yinyoga ger ökad cirkulation, lättar på muskulära spänningar och ökar kraft och återhämtning i kropp och själ. Ni blir helt enkelt smidigare och strävar efter att återskapa den balans i kroppen som vi en gång föddes med.


Det blir extra fokus på övningar mot spänningar i och runt höfter, axlar, ben och rygg. Yinyogan kan sänka högt blodtryck, minska rejält på värk och spänningar, både fysiska och emotionella.


Jag kör en lugn och behaglig yinyoga för alla. Ung som gammal, värk i rygg och leder, alla är välkomna då jag anpassar yogan efter varje individ!

Alltså inga krav!


Du behöver INTE oroa dig för att du inte kommer att klara av dessa pass, alla är vi olika och jag anpassar varje position efter varje individ. 

Yinyoga har en väldigt bra effekt, mot stress, oro och smärta. 


Fördelar med yinyoga, stillar kropp och sinne, passar alla, mycket avslappnande för kropp och själ, minskar stress och oro, ökar rörligheten i leder, skapar ett inre lugn, ökar flöde av energi och livskraft, prana.

Kan lindra värk och sänka blodtrycket.

5 tillfällen 1100 kr.Restorative yoga

Restorative yoga handlar om att slappna av och låta kroppen vila och förnya sig. Återhämtning, som är nyckeln till vårt välmående. En yogaform som arbetar mentalt på djupet med er. Det kan komma att släppa många blockeringar i kroppen under ett restorativepass. Blockeringar som har uppkommit genom olika trauman som vi har upplevt i livet, det kan gälla både fysiska och psykiska trauman.  

Denna yogaform kan vara väldigt verksam för personer med utmattningssyndrom och ångest. Ett bra komplement till övriga behandlingar.


Fokus är att nå en mycket djup avslappning. Ni kommer att ligga skönt nedbäddade på en fårfäll på en madrass, vi använder filtar, kuddar, bolster och andra redskap för att du ska få möjlighet att kunna slappna av i varje position.

Förutom att slappna av lättare ger restorative bättre sömn och kan motverka olika stressymptom. 


Det är när vi återhämtar oss som många viktiga processer sker i kroppen. 

Restorative hjälper dig att släppa blockeringar som ligger som hinder för dig idag. 


Ni kan välja att delta i en grupp eller komma tillsammans med en vän.


Tarotkurs, stora arkanan


Lär dig tolka tarotkorten på ett lätt sätt så du kan få vägledning själv och ge till andra. Du lär dig tolka symboler och färger och göra olika läggningar. Arbetet med korten sker på ett intutivt och lekfullt sätt och vi arbetar endast med stora arkanan denna helg. 

Efter denna kurs kommer du att kunna göra läggningar både för dig själv och för vänner. 

MediumutbildningNi får lära er att använda er av tarotkort, tolka symboler och färger. Vi kommer bland annat också att jobba med psykometri, intuitiv målning, länkning, tidigare liv, meditation.


Tarot – Du lär dig att göra läggningar med hjälp av stora arkanan i tarotleken. Symboler, färger och olika metoder kommer att ge dig svaren på det som dina klienter behöver få till sig i livet just där och då.


Psykometri – Genom att känna på saker kan vi läsa av dess historia och energi.


Intuitiv målning – Vi målar med hjälp av fantasin och intuitionen. Låter oss leka med färgerna som finns genom Encaustic art. (vi målar med strykjärn och vax) Det finns inga krav utan med hjälp av färgerna och symbolerna som vi har fått fram kommer vi sedan att läsa budskapen som förmedlas till varandra. Varje färg har en viss frekvens som vi blir påverkade av, och just detta kommer ni att upptäcka med hjälp av intutiv målning.


Intution – Vi lär oss att utveckla och förstärka vår intuition genom olika övningar som vi sedan kan ta med oss och använda oss av i vardagen.


Länkning – Vi lär oss att länka och få kontakt med våra guider. Vem eller vilka är dom och vad förmedlar dom.


Tidigare liv – Ni kommer genom regression få fram några tidigare liv som ni har levt och hur de påverkar er idag. Jag är utbildad inom hypnosterapi och därför kommer ni att få hjälp med att släppa gamla mönster som håller er tillbaka i ert liv idag.


Meditation- Vi kommer att meditera vid varje tillfälle då detta är grunden för att lära oss att koppla bort vårt intellekt och använda oss av det som kommer till oss istället. Genom medialitet och andlighet.Om du är andlig är du per automatik medial. Men en medial människa behöver inte vara andlig. Man kan lära sig mediala förmågor och genom träning och olika övningar. Med hjälp av träningen av det mediala blir du också mer och mer andlig. En andlig person behöver inte använda sig av olika tekniker för att göra läsningar eller förmedla information.

Ett medium är en kanal för information.


Utbildningen är för alla er som är nyfikna på arbetet som medium, alla olika metoder och kunskaper som vi använder oss av. Erfaren som oerfaren är välkomna! Kursen är personlig och du arbetar utefter din egen förmåga och vilja.

Det krävs dock att du är stabil i psyket, alltså inte beroende av alkohol eller droger, samt att du inte lider av psykisk ohälsa. Jag förbehåller mig rätten att säga nej till sökande till utbildningen, eller avsluta kursdeltagarens närvaro om det visar sig under kursens gång att personen inte är lämplig till att utvecklas inom det mediala hos mig.

Ni får lära er om etiska riktlinjer, tystnadsplikt samt olika rekommendationer till er som vill utöva ert mediumskap.

Release


Du får en guidad meditation som leder till djup avslappning och kontakt med dina andliga guider.

Efter meditationen spelar jag på gong och klangskålar för att ge dig möjlighet att släppa ytterligare blockeringar och komma ner djupare i ditt medvetande. Du ligger på ett skönt underlag och bara flyter med i ljudet av kristallskålar och gong.
Dessa träffar kan hjälpa dig till en bättre sömn och frigörelse av blockeringar som sitter i kroppen. Bra för personer med nedstämdhet, stress och utmattning.


Det kan vara både fysiska och emotionella blockeringar som släpper vid dessa meditationer.

Mycket välgörande för kropp och själ.

AVBOKNINGSPOLICY


Det kan alltid råka komma hinder i vägen

som gör att du behöver avboka din tid.

Jag ber dig då vänligen att göra detta så snart som möjligt

för att någon annan skall ha möjligheten att få din tid istället.


Om du missar att avboka din tid inom 24 timmar

innan bokad tid så debiteras du hela summan.


Ränta, fakturaavgift samt eventuell påminnelseavgift

tillkommer enligt lagstadgade avgifter.

 


Tel. 0706-458 854

När du, som är privatperson gjort din bokning, godkänner du också att jag lagrar och använder dina uppgifter i min verksamhet för att på ett bra sätt kunna fullfölja mina åtaganden gentemot dig.

Jag kommer aldrig att sälja dina personuppgifter. När jag inte längre är i behov av dina personuppgifter ser jag till att de raderas ur mitt bokningssystem, som idag tillhör Bokadirekt. Du kan när som helst höra av dig till mig för att få dina uppgifter raderade eller ändrade.


Jag behandlar dina personliga uppgifter med största försiktighet enligt aktuella gällande lagar och regler för personuppgiftsskydd och du har rätt att ta del av informationen. Om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur mitt bokningsregister.


Informationen du lämnar om dig själv används av mig, Jenny Lagerberg och min samarbetspartner "Bokadirekt" endast för bokning, bekräftelse och påminnelse. Jag garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part.I maj 2018 trädde det nya regelverket för hantering av personuppgifter, Allmänna dataskyddsför-ordningen (GDPR)i kraft inom EU. GDPR introducerar en rad nya regler och skyldigheter för att stärka skyddet av personuppgifter och förbättra den enskildas rätt till integritetsskydd.


Jag vill att ni ska känna er trygga när ni lämnar uppgifter till mig, och de är endast i syfte för er att kunna boka tider och få bekräftelser. Det finns ingen annan än jag, Jenny Lagerberg som har tillgång till denna information. Jag är mån om din personliga integritet och det är viktigt för mig att du känner dig trygg när du lämnar dina uppgifter till mig.Den 25 maj 2018 fick vi en ny lag GDPR (General Data Protection Regulation) som ersätter Personuppgiftslagen (PUL).


Kraven har skärpts om hur vi får behandla personuppgifter.

Du kan själv när som helst be att jag tar bort dina uppgifter.


Det är endast jag, Jenny Lagerberg, som har tillgång till dessa uppgifter, med undantag om någon myndighet skulle utföra granskning tex. skattemyndighet eller polismyndigheten.


Jag vidarebefordrar inte dina uppgifter till någon.


Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig till mig.