NYHET

NYHET 

Nu arbetar jag även i en lokal i Kinna!

Så håll koll vid bokning om ni väljer Tostared eller Kinna.


Kullavägen 24, Tostared 


eller


Hälsospiralen,

Verkstadsgatan 1, Kinna


Då det är lite oroliga tider runt om i världen har även jag som egenföretagare märkt av en markant förändring bland bokningarna. Många av- eller ombokar i sista stund, vilket gör att jag inte har möjlighet att hinna fylla upp med de som gärna hade önskat att få tiden istället. Förlusterna uppgår till på tok för stora summor än vad jag känner är ok, så därför ser jag om mitt eget hus och arbetar mest som anställd istället.


Jag drar därför av förklarliga skäl ner min egen verksamhet under sommarmånaderna och håller endast sittningar och telefonkonsultationer vid enstaka tillfällen.


Tyvärr har jag inte möjlighet att lägga ut så många lediga tider ännu, då mitt schema är lite oklart på den arbetsplats som jag nu fått anställning på.


Jag stortrivs både med arbetet men också med härliga kollegor och den nya utmaningen som jag har blivit tilldelad, att ansvara för caf'e och personal på Naturum Fjärås Bräcka. Till hösten drar jag på igen som tidigare men kommer då också att satsa mer på utbildning då intresset

för mediala kurser har ökat. 


Ni är varmt välkomna!


Alla bokningar sker fortfarande här, genom hemsidan

eller genom att logga in

på Bokadirekt.